Dalhuisen

Dalhuisen is een professionele verkooporganisatie met een gespecialiseerde logistiek. Regionaal worden nu van het kwaliteitsmerk BP de brandstoffen en smeermiddelen verkocht aan tankstations, industrie en transport. Ook exploiteert Dalhuisen full service benzinestations onder de merknaam van BP en onbemande benzinestations onder het eigen merk Sneltank.

Caseontwikkeling en implementatie van groeistrategie

In de strategie van Dalhuisen is een sterke groei opgenomen voor de komende jaren. DOEN ! is gevraagd om de directie van Dalhuisen te ondersteunen om de geformuleerde ambitie, praktisch ten uitvoer te brengen. Enerzijds betekent dit het ondersteunen van de directie om de juiste koers te varen en anderzijds een praktische bijdrage te leveren in het professionaliseren van de organisatie op het gebied van verkoop alsmede op het gebied van de werkwijze van de tankstations.

Resultaat: Door een intensieve, maar ook praktische begeleiding van de directie en het middelmanagement van Dalhuisen is de juiste koers ingezet en laat de onderneming een gezonde groei zien van omzet en het resultaat. Tevens is de organisatie onderscheidend geprofessionaliseerd in haar communicatie, huisstijl en marktbenadering.

Comments are closed.